Разбит прозорец, наранявания близо до очите за един и уплах

...
Разбит прозорец, наранявания близо до очите за един и уплах
Коментари Харесай

Циганите във „Факултета” признават, че обстрелват с камъни влаковете, но...

Разбит прозорец, пострадвания покрай очите за един и уплах за десетки други пътуващи – това е равносметката след следващото нахлуване над трен, преминаващ около столичния квартал „ Факултета”.

При случая през вчерашния ден вечерта един мъж като по знамение се размина без тежки контузии, само че лицето му беше нарязано от стъклата, оповестява bTV.

Във „ Факултета” признават, че деца и младежи нападат минаващите влакове – с камъни и постоянно по мрачно. Обясняват, че възрастните са наясно какъв брой рисково „ забавление” е това, само че младите „ не разбират”.

Разкрити вандали за жалост няма,въпреки че с полиция и жандармерия работим в тясно съдействие”, признава Ивайло Харалампиев от отдел „ Вътрешна сигурност и ръководство при кризи” в БДЖ.

В резултат на рисковата игра през последните два месеца единствено във „ Факултета” са потърпевши 6 влака. Има още 13 случая в страната от началото на годината.
През 2017 година 76 влака са били нападнати и в следствие е бил ранен един пасажер. Щетите за така и така закъсалият железопътен транспортьор са за стотици хиляди левове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР