Разбирателство в парламента въобще няма. Важно е България да намери

...
Разбирателство в парламента въобще няма. Важно е България да намери
Коментари Харесай

Балабанов: Разбирателство в парламента въобще няма

Разбирателство в Народното събрание изобщо няма. Важно е България да откри диалога за непоклатимост. Това съобщи Станислав Балабанов.

Балабанов прикани за разсъдък в Народното събрание.

Изборите постоянно са били демократично решение.

Никога не сме се страхували от избори. Но виждате, че изборната интензивно е фрапантно ниска и основава заплаха в подножието. Това съгласно мен, не е добре в тази обстановка. В страната глух работещи институции. Ние сме поредни в дейностите си. Каквото сме споделили, ние сме го изпълнили. Ако получим третия мандат, ще приказваме с всички политически сили. На диалозите ще сложим политики и стратегия за ръководство. Ако те се пресекат с другите партии, ще бъдат закрепени със период за осъществяване “, сподели още Балабанов.

Атанас Зафиров: Има опция за държавно управление с третия мандат 12.07.24 11:38 Балабанов: Разбирателство в Народното събрание изобщо няма 12.07.24 11:33 Явор Дачков изригна: Ето по какъв начин ни въвличат във войната, България стартира да образова бойци на НАТО за Украйна 12.07.24 11:23 Още един е вън от Движение за права и свободи: Мюмюн Мюмюн също напусна 12.07.24 11:09 Немска компания стартира градеж на голям цех у нас 12.07.24 10:58

„ Надявам се да забележим какви процеси ще се случат в Движение за права и свободи.

И в случай че има мъдрост, тя да надделее. Интересно е да се следи разпадът на Движение за права и свободи. 50-ият парламент ще остане в историята с разцеплението в партиите. Не знам на какво да го отдам – на зависимости, напрежение, борба за власт, преодоляване на съответни позиции “, разяснява Балабанов протичащото се в Движение за права и свободи.

По думите му, България би трябвало да влезе в Еврозоната, когато е подготвена.

„ Не е ясно изобщо по кое време България в действителност ще бъде подготвена за Еврозоната “, добави Балабанов.

по-рано президентът Румен Радев съобщи, че втория мандат за сформиране на държавно управление на ППДБ ще бъде връчен другата седмица. Президентът разяснява, че чака и да чуе от ППДБ дали не престават да настояват, че ще останат съпротива в 50-ото Народно събрание.

Източник: Нова телевизия

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР