Разбирането за това колко е важно да се учи постоянно

...
Разбирането за това колко е важно да се учи постоянно
Коментари Харесай

В Немската гимназия не затварят ученето в четири стени

Разбирането за това какъв брой е значимо да се учи непрекъснато е главен приоритет в работата на Немската езикова гимназия " Гьоте “. Възобновяването на плановите действия дадоха безкрайни благоприятни условия за възпитаването на този търсещ дух. В рамките единствено на месец гимназията осъществя три интернационалните подвижности – в Стокхолм, Швеция по план R4 MAD, в Барейро, Португалия и Аликанте, Испания по плана " Пътят на хлаба “, чийто координатор е учебното заведение.

Обмен на хрумвания за стабилно развиване на градовете и дейностите на човечеството, прекосяване от обичаи към новости в хлебопроизводството и букет от страсти околко междукутлурния продан, който е не на последно място в тези действия, съпътсваха работата на възпитаници и учители от учебните заведения сътрудници.

В Швеция учениците от Немската научиха за мястото на другите гъби за заличаване на вредителите по кутурите и множествотопроблеми,с които се срещат земеделците. Участието е училищен митинг в компанията на Грета Тунберг направи преживяването неповторимо.

В Португалия и Испания учениците натрупаха опит освен в подготвяне на ралични типове самун, само че и в разработване на не лесното картофено тесто.

" Не затваряме ученето сред четирите стени на класните стаи. За нас да възпитаме нужда за учене и да подтикваме любопитсвото е акцент, към които водят всичките действия на екипа ни. “, споделя Петя Петрова – заместител шеф и координатор на плановата активност в учебното заведение.

Обменът по Национален парк " Иновации в деяние “ заведе Немската в 18 СУ " Уилям Гладстон “, София, където се концентрира върху социално-емоционалното учене.

" Представянето на план " Историята в границите на четири стени “ е единствено един креативен резултат от напъните на учители и възпитаници в работата им в часовете по профил история. Вчрвам, че тези начинания ще се умножат “, осведоми Надежда Радева-Иванова – шеф на гимназията.

" В него се преплитат доста хрумвания иумения – работа в екип, креативна интерпретация и независимост на мисълта “ добави госпожа Радева.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР