Разбирането на истинските мотиви на мъжа до вас е важно

...
Разбирането на истинските мотиви на мъжа до вас е важно
Коментари Харесай

Как да прочетете мъжките сигнали и да разберете мотивите им

Разбирането на същинските претекстове на мъжа до вас е значимо за поддържането на здрава и щастлива връзка. Въпреки това, това може да бъде мъчно, защото мъжете постоянно не показват своите усеща и мисли ясно.

Една от основните рекомендации е да бъдете отворени и отзивчиви с колегата си. Поговорете с него за това, което ви безпокои и ви интересува. Споделете своите мисли и усеща, и поискайте мнението и прекарванията му. Ако мъжът ви схваща, че можете да говорите свободно, това ще направи по-лесно разгадаването на претекстовете му.

Важно е да се има поради, че всеки човек е друг и претекстовете му могат да варират. Но в общи линии, мъжете могат да имат разнообразни претекстове за секс, като предпочитание за физическо задоволство, подсилване на прочувствената връзка с колегата си, изложение на обич и обвързаност или просто предпочитание да се усещат мечтани.

За да разберете същинските претекстове на мъжа ви, би трябвало да бъдете деликатни към неизказаните му стремежи и мисли. Слушайте го и обръщайте внимание на езика на тялото му, защото той може да ви даде информация за това, по какъв начин се усеща. Не подценявайте и подтекста на обстановката - това, което мъжът ви споделя и прави, може да ви помогне да разберете претекстовете му.

В последна сметка, с цел да разберете същинските претекстове на мъжа ви, би трябвало да инвестирате време и старания в връзката и взаимоотношението си. 

Слущайте го и бъдете отворени за всевъзможни отговори, които може да получите. Важно е да не осъждате колегата си за претекстовете му, а да го приемате с почитание и схващане.

Също по този начин е значимо да се има поради, че връзката е двупосочна. Не единствено би трябвало да говорите, само че и да слушате колегата си. Изразете своята подготвеност да го чуете и да му се доверите. Ако мъжът ви се усеща комфортно да приказва за претекстовете си, ще можете да постигнете по-добро схващане и взаимно почитание.

Накрая, значимо е да се има поради, че разбирането на претекстовете на мъжа ви е развой, който може да отнеме време и старания. Не се отхвърляйте да говорите и да се пробвате да разберете колегата си. С времето, с самообладание и почитание, ще можете да постигнете по-добро схващане и по-здрава връзка.

Съществуват доста сигнали, които може да ни дадат мъжете и да ни подскажат, че те не са подготвени за сериозна връзка. Някои от тези сигнали могат да включват:

Избягване на отговорности и задължения - в случай че мъжът ви заобикаля да се ангажира с нещо, като да вземем за пример обмисляне на дата или да се запознае с приятелите ви, това може да значи, че не е за сериозна връзка.

Недостатъчна връзка - в случай че мъжът ви е доста безмълвен и не се пробва да комуникира с вас постоянно, това може да бъде индикация за липса на интерес от негова страна.

Неясни известия - в случай че мъжът ви изпраща двусмислени известия или не дава отговор ясно на вашите въпроси за бъдещето, това може да значи, че не е подготвен да се ангажира.

Липса на интерес за вашите занимания и ползи - в случай че мъжът ви не се интересува от това, което ви прави щастливи и не е подготвен да споделя тези ползи с вас, това може да бъде индикация, че не е за сериозна връзка.

Липса на визити и срещи - в случай че мъжът ви не е подготвен да се вижда с вас постоянно и не е заинтригуван да прекарва време с вас, това може да значи, че не е за сериозна връзка.

Важно е да се има поради, че всеки човек е неповторим и не е наложително всички тези сигнали да бъдат присъщи за всеки мъж. Най-добре е да споделяте намерено с колегата си и да изясните какви са упованията ви от връзката.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР