Разбираме тяхната категоричност, че с ГЕРБ няма да управляват в

...
Разбираме тяхната категоричност, че с ГЕРБ няма да управляват в
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ да кажат с кого искат да управляват, тогава ще предложа кабинет

" Разбираме тяхната решителност, че с ГЕРБ няма да ръководят в първия мандат. Ние изрично считаме, че това би било най-устойчиво и най-хубаво. Аз посредством вас желая да помолите да уточним един въпрос. Много е значимо обществото да знае: нашият прочит от срещите ни с водачите на партиите и това, което чух, като заявления, и видяхме като климат в Народното събрание... не ми дават отговор, по тази причина посредством вас молим. ПП/ДБ доста пъти натъртиха, че с втория мандат желаят да създадат държавно управление. С кого? ", съобщи Борисов. Формулировката " с всички ", значи с никой, установи той.

И призна, че поради страната и потребността от постоянно държавно управление, само че липса на отговори все още: " Притеснен съм, доста съм обезпокоен ".

" Да отговорят на техните гласоподаватели, по тази причина го върша обществено. Да излязат и да кажат на своите гласоподаватели с кого, толкоз блестящо прокламирано държавно управление с 64 от 240 депутати, с кого желаят да са сътрудници? Да го посочат. Иначе ще излезе, че това са празни приказки, опити да се имитира някаква активност и юли-август да се отива на избори ", продължи Борисов.

" Ние сме длъжни и в този момент ще предложим подобен кабинет, само че когато чуем този отговор, ще имаме решение ", отсече водачът на ГЕРБ. 

" Да кажат - чакаме да ни поддържа, ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Възраждане ли? Ако чакат от ГЕРБ, да кажат в какво се показва. Еднократно натискане да бутон ли? И след това какво? Отиват хипотетично и арестуват Слави Трифонов ли? Ако имат сделка с други партии след подмолни сделки? Иначе ние можем да създадем същото - да предложим държавно управление. И рискът е, че за разлика от тяхното - нашето може и да мине ", продължи той с обръщението към ПП-ДБ през медиите.

Ние изрично считаме, че това би било най-устойчиво и най-хубаво. Аз се обръщам към членовете и симпатизантите на ГЕРБ, на Политическа партия, на Демократична България

От първия ден всички наши представители в работните групи работят доста добре

 

Редно е тези, които са счупили, да вземат участие в поправянето, народът има една приказка " чупи-купи ". Ние моделите сме ги основали въз основата на резултата от изборите. Сега има прелестно време за самоконтрол и надзор сред двете огромни партии. Едно такова държавно управление е огромен късмет за битката с корупцията. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР