Разбирам огромното самочувствие на тези, които искаха да говорят от

...
Разбирам огромното самочувствие на тези, които искаха да говорят от
Коментари Харесай

Борисов от Facebook на фона на джипа: Има ли по-опитен от мене?

" Разбирам голямото самочувствие на тези, които желаеха да приказват от името на народа. Но в случай че имаш 4-5-9 %, много смешно е да приказваш от името на народа. След няколко дни ще благодарим на целия суверен. Имаше много прилична изборна интензивност. ЗА мен е добре да има огромно посланичество в Народното събрание ", отсече Борисов и добави:

" Чувам изявления. И без петел ще съмне. И без Борисов, и без ГЕРБ, и без вас. Имате ли по-опитен от мен? С по-голяма интернационална поддръжка? Някой, който се е справил с три рецесии ", посочи се Борисов.

" Нека бъдем по-смирени ", прикани водачът на ГЕРБ и продължи:

" Нека не се чудим кой с кого може и не може. Познавам доста по-добре Европа и света по какъв начин работят като институции. Предстоят най-важните месеци тази година, до момента в който влезе в действие проектът за възобновяване. Никога не съм казвал, че сме идеални. Знам каква отговорност нося... Омръзна ми да я нося самичък. Знаете ли, благи мои, какъв брой ми е елементарно да ви виждам сеира? Има доста да се учите... ", разяснява още Борисов.

" Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, дано да помислим тази година дали можем да сме толкоз консолидирани.. светът ни гледа, Европа ни гледа. Ако няма постоянна политическа конюнктура тука нищо няма да се получи с фондове, зелена договорка... Тези с по 4-5-9% желали да вършат нещо анти-Борисов. Чудесно, направете го. Но спомнете си какво направиха " Орешарски ".

" Станахте депутати. НАли това беше зора от лятото? Искахте прелом, обяснявахте, че хората не ни желаят. Ето. Видяхте. Най-мирната, евтината акция организирахме ние. Извиняваме се на медиите че използвахме този метод на диалог, тъй като това не е добра процедура... ", уточни Борисов и за пръв път адресира казусът с неналичието на публицисти около него.

" Предлагам мир. Да сложим специалистите, да поемем отговорност и да създадем за България оптимални старания да излезем от пандемията. Да тръгнем нагоре. ова ми е предлагането. Порадвайте се, след това помислете - кое е устойчиво и кое не. Нали сякаш “Съединението прави силата”? Айде да забележим можем ли да се обединим в името на държавата”, приключи Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР