Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се

...
Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се
Коментари Харесай

Терзийски отговори на Рашков по обвиненията за купуване на гласове

Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да въздейства на предизборната акция - от през днешния ден и с оскърбителен подмятания, които, въпреки и недоизказани, елементарно могат да бъдат асоциирани с мен. Това съобщи Христо Терзийски във връзка думите на Бойко Рашков, че някогашен министър на вътрешните работи е взел участие в скица за пазаруване на гласове в Кюстендил.

Терзийски е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Кюстендилска област.

" Няма да споделям, че с това се пробва да замаже тоталния безпорядък, който сътвори в Министерство на вътрешните работи. Вероятно има и някаква персонална злост към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските ръководства през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се завоюват " служебно " - посредством служебното държавно управление.

Ако има данни за закононарушение - да работи с цялата суровост на Закона. В противоположен случай би трябвало да понесе отговорност за думите и дейностите си - нищо, че никой не е дал своя вот за него - постът изисква министърът да има някакво достолепие ", добавя още Терзийски във Facebook пост.

На конференция през днешния ден пред медиите Бойко Рашков съобщи, че в Министерство на вътрешните работи е постъпила оперативна информация, че някогашен министър на вътрешните работи се е срещал с някогашен регионален шеф, с цел да обсъдят привличането на 15 000 македонци с българско поданство, които да гласоподават у нас.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР