Разбирам, че са дадени 300 млн. лв. за боядисване на

...
Разбирам, че са дадени 300 млн. лв. за боядисване на
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Смолян: В днешния свят Родопите трябва да са пример за етническа толерантност

„ Разбирам, че са дадени 300 млн. лева за боядисване на мантинели и маркировка. Къде ще ги забележим тези 300 млн.? Три години пътищата в Смолян и региона не са пипани, а всичко щеше да е готово, беше квалифицирано. “

Това сподели в Смолян водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

И добави:

„ В днешния свят Родопите би трябвало да са образец за етническа приемливост, по тази причина с моето държавно управление давахме всяка година по половин милиард за всички пътища тук, а не 300 млн. за боядисване на мантинели... От локалните избори зависи дали ще можем да поемаме още веднъж тези задължения. “

Борисов разяснява и настоящата обстановка с войните към България.

„ Актуалната информация, която имам е ужасна за света - събитията в Близкия изток и това гигантско опълчване на колоси, убиването на цивилни жители и от двете страни. Ние декларирахме поддръжка към Израел поради вероломното нападание, само че във всички случаи би трябвало да се отнасяме човешки към цивилното население, каквото и където и да е то “, сподели той.

И добави, че прочел по какъв начин „ съветски самолети патрулират с ракети " Кинжал " над Черно море “.

„ А бяха времена, в които правехме добросъседство, районни политики, пазехме етническата приемливост и това беше водеща цел. Ситуацията в света се утежнява “, добави Борисов.

Той добави, че вижда реакциите на унгарския министър председател Виктор Орбан и сръбския президент Александър Вучич.

„ Ние имахме всекидневен разговор с всички на Балканите - и с Албания, с Косово, с Босна и Херцеговина, Черна гора. От водеща мощ на Балканите стигнахме до такава степен да освиркват националния ни тим. От отношението на публиката ме боли. Носехме разцвет и неслучайно всички балкански страни ме наградиха с най-високите си оценки, включително и Унгария “, приключи водачът на ГЕРБ.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР