Разбира се, всяка връзка започва с искрица на интерес, но

...
Разбира се, всяка връзка започва с искрица на интерес, но
Коментари Харесай

С тези 5 психологически трика ще спечелите всеки мъж

Разбира се, всяка връзка стартира с искрица на интерес, само че какъв брой надълбоко някой се влюбва във вас постоянно е резултат от напъните, които и двамата полагате, с цел да се случи това. Въпреки че няма по какъв начин да принудите човек да ви хареса, несъмнено има някои психически трикове и препоръки, които могат да ви оказват помощ да “разчупите ” леда или да привлечете вниманието му.
1. Помолете го за услуга
Проучванията демонстрират, че хората са склонни да харесват хора, които не са надменни, арогантни и не се срамят да помолят за услуга. Това е по този начин, тъй като подсъзнателно имаме вяра, че индивидът би направил същото за нас, в случай че функциите са заменени. Този феномен на противоположната логика на психиката е прочут като “ефекта на Бен Франклин ”. Както той написа в автобиографията си: „ Този, който един път ви е направил положително, ще бъде по-готов да направи друга услуга, в сравнение с този, който сте задължили “.
2. Правете му похвали, само че рядко
Повечето момчета не получават постоянно похвали, тъй че когато чуят подобен, са прелестно сюрпризирани и поласкани. Единственият проблем е, че комплиментите губят смисъла си, в случай че ги чувате непрестанно.
3. Удължете зрителния контакт с няколко секунди
Проучванията са открили, че продължителният контакт с очи усилва вероятността двама души да се влюбят. Човекът, който стои зад новаторското проучване по този въпрос, е общественият психолог Артър Арон.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР