Разбира се, тези прекрасни нюанси на гел лак и сложен

...
Разбира се, тези прекрасни нюанси на гел лак и сложен
Коментари Харесай

Дамите са луди по красивия маникюр, но той съсипва ноктите! Този домашен лосион обаче прави чудеса

Разбира се, тези прелестни нюанси на гел лак и комплициран дизайн вършат върха на пръстите ви да блестят със жанр. Но полиращите и емайлиращи препарати имат много неподходящи резултати за ноктите, в случай че не се вземат съответни грижи. Този метод, който ви предлагаме е може би най-страхотният метод да получите здрави, по-силни нокти.

Дори тези, които не вървят постоянно с маникюр на ноктите си, с помощта на домакинските задания, както и на суровите атмосферни условия също не остават със здрави нокти.

Ще бъдете сюрпризирани да научите какъв брой е елементарно да си приготвите една партида от този необикновен лосион за накисване. Плюс това, с цел да приготвите напълно естествената вана вкъщи, няма да имате потребност от повече от 3 елементарни съставки, които евентуално имате налични.

1/4 чаша прясно изцеден портокалов сок

4, 5 нарязани скилидки чесън

1/4 чаша зехтин

Вземете купата и разбъркайте счукания чесън и свеж портокалов сок в него.

Оставете ноктите си да останат потопени в сместа за към 15 минути, след което изсипете сместа и измийте ръцете си с чиста вода.

И това е забавно - Биотинът – естественият заздравител за нокти - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Сега идва частта, в която третирате пръстите си с магията на зехтин. Налейте четвърт чаша масло в купата и накиснете ноктите си в нея за още 15 минути, преди да ги измиете.

•Първото приложение ще донесе незабавна прохлада на ноктите и върховете на пръстите ви. Процесът се повтаря два пъти или три пъти седмично и се пригответе да станете очевидци на забележителна разлика в ноктите си от мястото, откъдето сте почнали в границите на две седмици. Вашите нокти освен ще се усещат и ще наподобяват доста по-силни, само че и ще стартират да порастват по-бързо.
•Прекрасната цитрусова мощ, портокалов сок, прибавен към сместа, покачва бързото развиване на ноктите. Също по този начин, високите количества витамин С, присъстващи в плода, усилват производството на колаген в организма, като по този метод вършиме ноктите си по-здрави. Вторият съставен елемент в портокала, който усъвършенства растежа на ноктите, е фолиевата киселина, до момента в който антиоксидантите водят до по-меки кожички и ексфолиране на ноктите.
•Говорейки за чесъна, соковете, които се намират в нарязаните части, демонстрират прелестни антиоксидантни свойства, които укрепват слабите или чупливи нокти, като в същото време подкрепят бързото израстване посредством действието на огромни антибактериални и противогъбични характерности.
•Не на последно място, зехтинът се откроява като едно от най-мощните решения за растежа на ноктите. Всичко с помощта на способността му да омекотява кожичките и да поддържа ноктите ви подхранвани и овлажнени, като доближава до по-дълбоките пластове на ноктите и кожата. В реалност, освен витамин Е, участва в маслиновото масло, само че също по този начин ги защищава от строшаване, като усъвършенства кръвообращението във вашите препоръки.

Ако здравите и красиви нокти са това, към което се стремите, тази формула за домашно накисване, която ги овлажнява и подхранва в дълбочина е вашето решение, с цел да стане това.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР