Разбира се, искрената любов често не се влияе от звездите...

...
Разбира се, искрената любов често не се влияе от звездите...
Коментари Харесай

Любовни съвместимости според китайския хороскоп

Разбира се, откровената обич постоянно не се въздейства от звездите... само че източната астрология има отговори на доста въпроси. Годината на раждане на избран човек разрешава освен да се разпознават най-важните характерности на неговия темперамент, само че също по този начин демонстрира най-хубавото съвпадане на знаците във връзка с любовта. Проверете какво споделя китайският хороскоп за това!
ТИГЪР
 Китайски хороскоп: зодия Змия Китайски хороскоп: зодия Змия
Години на змията: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025. В китайската просвета Змията се счита за най-загадъчното...
 Тези хора са емозионални и постоянно следват интуицията си. Понякога отсрочват значими решения, до момента в който не е късно да създадат каквото и да било... Тигрите имат късмет да имат сполучлива любовна връзка с хора като Кон, Куче, Плъх, Бивол, Заек, Петел и Свиня
ЗАЕК
ова е закостенял знак, който има извънредно добър усет. Той има същинско благополучие в живота. Той се употребява с доверието на околната среда и елементарно се сприятелява, реализира триумфи и самопризнание в бизнеса. Зайците образуват сполучливи взаимоотношения с хора от героите на Коза, Куче и Свиня. 
ЗМИЯ 
Този знак е изискан и интелигентен. Въпреки това те са привързани и чувствителни хора, които търсят огромна обвързаност. В фамилния си живот те се концентрират най-вече върху доверието. Змиите ще бъдат чудесни в връзките с хора от персонажите на Бивола или Петела. 
 Китайски хороскоп: зодия Петел Китайски хороскоп: зодия Петел
Години на Петела: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029. Човек, роден в годината на Петела, е на първо място мечтат...
КОН
Хората под знака на коня се отличават с самообладание и възприятие за самостоятелност. Обикновено са радостни и приказливи и въпреки да ценят мнението на събеседниците си, нормално работят по собствен метод - прекалено много ценят свободата. Конете ще основат сполучливи любовни връзки с хора от знаците Тигър, Куче и Коза. 
МАЙМУНА
Този знак е извънредно обществен и автентичен. Маймуните са мъдри, любознателни, буйни. Имат добра памет и мощен темперамент, само че от време на време сами си скапват ориста. С напредването на възрастта проектите им стават все по-малко реалистични. Влюбени Маймуните ще се обединят с хора от персонажите на Дракона или Плъха.
Петел 
 Китайски хороскоп: зодия Маймуна Китайски хороскоп: зодия Маймуна
Маймуна ли си? Години на маймуната: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016. Мъжът, роден в годината на маймуната, има м...
Представителите на този знак обичат екстравагантността и са мощно склонни към разнообразни завършения. Те нямат доверие на други хора, избират да вършат всичко сами. Петлите ще бъдат щастливи дружно с хора от персонажите на Бивола, Змията, Дракона, Тигъра, Коня, Козата, Маймуната и Свинята. 
КУЧЕ 
Това е почтен знак, на който хората имат доверие и основават другарства за цялостен живот. Често сполучлив заради способността да се приспособява към необикновени условия. Научава бързо нови неща. Кучетата образуват сполучливи взаимоотношения с героите на Змията и Дракона. Ще се оправят добре и в компанията на Тигър, Кон, Коза, Маймуна или Свиня. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР