Разбира се, че забраненият плод е най-сладък. Доколко си струва

...
Разбира се, че забраненият плод е най-сладък. Доколко си струва
Коментари Харесай

Добрите и лошите страни на любовните авантюри в офиса

Разбира се, че неразрешеният плод е най-сладък. Доколко си коства опиянението от опитването му?
В наши дни е все по-често срещано събитие любовните закачки и краткотрайните случки в работна среда. Логично е, тъй като актуалният човек прекарва от ден на ден време на работното си място, в сравнение с вкъщи. Някои одобряват за обикновено и естествено да се случват такива закачки, само че в последните години в международен мащаб се заприказва и за половия тормоз и сексизма, като цяло.

Все отново, обикновено е като че ли да флиртуваме в офиса – дали, с цел да внесем малко многообразие в работния темп, или тъй като някой мощно ни е привлякъл.

Каква е равносметката, когато заговорим за плюсовете и минусите на една любовна случка с сътрудник или колежка?
Доводите „ за “:
Ако приемем, че любовта е сляпа и може да ни спре под дърво и камък, а животът ни въпреки всичко е къс, то следва ли да се поддаваме на непотребни угризения? Затова, когато харесвате колежка или сътрудник, не отлагайте прекалено много да предприемете дейности. В последна сметка е по-вероятно да съжалявате, че не сте го създали, в сравнение с в случай че го извършите, само че не се получат нещата.

Освен това, неразрешеният плод, както към този момент споменахме, е най-сладък. За дамите ще е вълнуващо прекарване, в случай че поддържат загадка връзка с най-хубавия мъж в офиса, а за мъжете сигурно е още по-секси прекарване „ да забият “ най-красивата колежка. Помислете си за всички разменени погледи, в които пристрастеностите би трябвало да бъдат прикривани, или за пикантните  (а за какво не и искрено мръснишки) известия, разменяни по време на работа. Добавете сякаш неволните докосвания, до момента в който се разминавате из офиса, скрито разменените усмивки, намигания и какви ли още не „ дребни “ неща. Денят сигурно ще е по-интересен.

Да не забравяме, че химията в тялото ни от време на време е способна дотам да пощурее, че да вземе връх над разсъдъка. Тогава се случват какви ли не невероятни неща. И по какъв начин човек да устои на пристрастеностите? Като им се подчини, несъмнено, и изживее една от фантазиите си, освен това – с цялостната доза от наслаждения. Егоистично звучи, само че живеем за себе си, а не за публичното мнение. Бъдете обаче подготвени, че впускайки се в сходни случки може да се забъркате в нещо напълно кратковременно и то не без своите последици. Ако сте склонни да поемете подобен риск, действайте самоуверено.

Много от сериозните любовни връзки се раждат точно там, където работят двама души. На работното място е напълно обикновено да се възпламени искрата на обич, която да продължи „ до момента в който гибелта ги раздели “. И това важи двойно повече за хората, които упражняват креативен професии; те просто са по-емоционални и по-често се влюбват.
Но да не забравяме и това, което е „ срещу “ връзките на работното място
Най-деликатен е моментът със секса. Защото сексът на работното място може да се окаже действителна спънка за работата ви. Няма потребност да навлизаме в детайлности, какви са заплахите, в случай че мъж и жена работят на едно място, а също така поддържат и интимни контакти. Най-малкото зло е, че ще им се желае да оползотворят половин-един час в полови закачки, вместо да работят. Има и надалеч по-важни аспекти, които могат да оказват въздействие на работния развой на двама, които мислят за секс на работното място.

Все отново, в случай че връзката с колежка/колега остане на равнище кокетничене, евентуално не трябва да се преглежда като значителен проблем. Задълбочат ли се, обаче, нещата, стигне ли се до по-дълготрайна връзка, всяко напрежение, зародило сред двамата, неизбежно ще се отразява и на работата им. За мнозина от нас просто е доста мъчно да разграничават ясно персоналните от служебните отговорности. Преди да решите да се впуснете във връзка на работното място, помислете върху този аргумент „ срещу “.

Честите флиртове и доближаването с сътрудници крие риска и от още нещо – останалите да стартират да ви вземат на майтап и даже да не ви одобряват насериозно. Леките забежки за вас може и да не са нещо кой знае какво, само че за страничните наблюдаващи може да наподобяват като незадълбочено и несериозно държание.

Вместо да навлизаме в морални директиви, ще се позовем на няколко любопитни обстоятелството, касаещи секса на работното място:

Според данни от социологически изследвания, за французите сексът в офиса е на второ място в класациите на половите им мечти.

Британско проучване пък твърди, че 61% от дамите са признали, че са правили секс с сътрудник от работа.

Австралийско прочуване демонстрира, че един на всеки петима е поддържал загадка връзка на работното място.

Американците отиват и още по-далеч – цялостен порно уебсайт е отдаден извънредно и единствено с филми, чийто сюжет е обвързван със секс на работното място.

А съгласно данните от анкета, извършена измежду американски жители на възраст сред 33 до 36 години, излиза, че 90% от тях признават, че практикуват секс на работното място, при това… постоянно.

От всичко следва, че в случай че връзките сред сътрудници не пречат на работния развой, то в тях няма нищо неоправдателно. Важно е близостта сред двамата да не бъде натрапчиво афиширана, с цел да не слага останалите в колектива в неловки обстановки.

Секс и връзка на работното място – проблем, на който всеки самичък търси решенията. Ако му се налага…
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР