Разбира се, че за една връзка е важно партньорите да

...
Разбира се, че за една връзка е важно партньорите да
Коментари Харесай

5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си

Разбира се, че за една връзка е значимо сътрудниците да са почтени един към различен. Лъжите са неприятна основа, която е причина една връзка да се унищожи. Има неща обаче, които въобще не е нужно да споделяте с половинката си – не са неистини, а са информация, която може единствено да нарани другия.
1. Колко някогашни сте имали – това не е значимо и по никакъв метод няма да помогне на връзката ви. Колкото и да упорства другият човек, просто му обяснете, че в този момент той е вашата половинка и няма значение какво сте правили в предишното. Важно е, че в този момент сте дружно и се обичате същински.
 Зодиите, които постоянно крият нещо Зодиите, които постоянно крият нещо
Всеки от нас крие нещо от другите или най-малко се пробва да го направи. Някой в никакъв случай не признава неналичието на самочувствие, някой крие положително...
2. Дали сексът ви е харесал – не всякога сексът е нещо незабравимо и за една по-дълга връзка това е изцяло обикновено. Не е нужно всякога да анализирате и да споделяте усещания, изключително когато нещо не ви е харесало. Просто спестете това и идващият път още веднъж ще е ужасно.
3. Какво мислите за родителите му – несъмнено, че всеки човек счита неговите родители за най-хубавите на света и виждат пропуските в родителите на другите. Ако имате по-негативно мнение за родителите на колегата си, не е нужно да му го казвате. Спазвайте положителния звук и уважавайте родителите на другия, както той почита вашите.
4. Колко е напълнял – всеки в даден миг от връзката си малко се отпуска и качва няколко кг от горната страна. Не е болежка за умиране, по тази причина не карайте другият човек да се усеща неловко. Можете да му помогнете като приготвяте по-здравословна храна, само че не влизайте в полемика по тематиката. Вероятно това е единствено интервал.
5. Какви досадни привички има – не си мислете, че единствено вашата половинка има досадни привички. Вие също ги имате! Спестете си безмислените битови разногласия и просто приемете навиците му без да им обръщате огромно внимание. След време сами ще спрат да ви нервират.
 3 мъжки и 3 женски секрети, за които никой не приказва 3 мъжки и 3 женски секрети, за които никой не приказва
Във всяка връзка има секрети, за които никой не приказва. Има няколко обаче, които са толкоз постоянно срещани и толкоз рядко някой ги сподел...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР