Разбира се, че всеки който работи повече, отколкото се очаква

...
Разбира се, че всеки който работи повече, отколкото се очаква
Коментари Харесай

Доц. Татяна Буруджиева: Без бонуси в държавните структури, дразнят се хората

Разбира се, че всеки който работи повече, в сравнение с се чака от него, евентуално би трябвало да бъде подтикван, само че ние не знаем какъв брой се чака от тях, с цел да кажем: да, вярно за е стимулиране. Даже не бих желала да разясня дали в този момент е моментът, тъй като виждаме, че Национална агенция за приходите няма 10-годишнина. По принцип съм против раздаването на бонуси в държавни предприятия, считам, че би трябвало да има съответно възнаграждение, считам също така, че е извънредно време в България да има едно доста съществено политическо решение по отношение на равнищата на възнаграждение, защото не се вижда държавния интерес да се подтиква. Уважение или авторитет, ще стане дума за лекарите, към избрани специалности, това надлежно пречи на ориентирането на младите към тези процеси.

Това съобщи доцент Татяна Буруджиева пред Нова телевизия по отношение на
бонусите, които раздадоха в Електроенергийния Системен Оператор и Национална агенция за приходите на своите чиновници, надлежно общо 7 милиона и 32 милиона лв..

Аз персонално считам, че фрапантно би трябвало да се усилят парите, изобщо за старт, с цел да може последователно да се премине към други заплащания и към безусловно друго положение на нещата в България. Не желая въобще да разтварям тематиката, по тази причина стигат ли парите да се гледат деца. С
бонуси тези неща не се вземат решение, единствено се нервира обществото. Защо да не може да се увеличи заплатата в другите браншове според от успеваемостта на тези браншове, а в тези браншове, които се хранят и печелят пари от нашите налози и това че си плащаме тока, има доста пари, за сметка на обедняването на всички останали. Не мога да схвана по какъв начин можем да одобряваме обикновено сходни неща. В държавния бранш са парите на българските жители, добави Татяна Бурджиева.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР