Разбира се, че съм ужасно щастлив и докато се радвам,

...
Разбира се, че съм ужасно щастлив и докато се радвам,
Коментари Харесай

Навални: Българинът Христо Грозев е истинската звезда на този филм

" Разбира се, че съм извънредно благополучен и до момента в който се веселя, се пробвам да не не помня, че не аз получих Оскар ", сподели той, хвалейки Роер, личната си близка сътрудничка Мария Певчих и българския проверяващ публицист Христо Грозев - " същинската звезда на този филм ".

 

Навални приключва с думите: " Посвещавам целия си принос на честните и смели хора, където и да живеят, които намират сили ден след ден да се опълчват на чудовището на диктатурата и нейния непрекъснат сателит - войната ".

Във кино лентата Навални и Грозев приписват отговорността за отравянето на екип от сътрудници от службата за държавна сигурност (ФСБ).

Русия отхвърли да има опит за убийството му и страната да е забъркана в случилото се. В понеделник представителят на Кремъл съобщи, че премията демонстрира " прочут детайл на политизация " в Холивуд.

След завръщането си от Германия, където се възвърне от отравянето, Навални незабавно беше арестуван на летището в Москва. Сега той излежава присъда по обвинявания в машинация и пренебрежение към съда, които съгласно него са скалъпени, с цел да го накарат да млъкне.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР