Разбира се, че предстоят още рокади. Така служебният министър на

...
Разбира се, че предстоят още рокади. Така служебният министър на
Коментари Харесай

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков: Предстоят още рок...

Разбира се, че предстоят още рокади. Така служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков отговори на журналистически въпрос дали ще има още промени.

„ За през днешния ден това е кадровата смяна тук, тъй като ние от през вчерашния ден се занимаваме с пловдивската полиция “, сподели той.

Относно идни рокади в Пловдив, Рашков сподели, че те са в ръцете на новия началник Петър Тодоров. „ Той ще се запознае с ситуацията, ще предложи промени и ще ги обсъдим “, уточни служебният министър, като добави, че най-малкото ще би трябвало да се намерения кой ще заеме мястото му в полицейското ръководство в „ Кючук Париж “.

На въпрос за какво Антон Златанов е назначен за шеф на Столична дирекция на вътрешните работи на мястото на Георги Хаджиев, поради обстоятелството, че и той като предшественика си е заемал пост по време на митингите и случаите с бити протестиращи, Рашков отговори, че няма по какъв начин огромни дирекции като тази в Пловдив и столицата да бъдат обезглавени и да останат без управление.

„ Проявете малко самообладание. Това са огромни служби, които не могат да бъдат обезглавени “, акцентира той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР