Разбилият се в Индонезия самолет Boeing 737 е попаднал в

...
Разбилият се в Индонезия самолет Boeing 737 е попаднал в
Коментари Харесай

Първа версия за трагедията с Boeing 737 в Индонезия, машината попаднала в...

Разбилият се в Индонезия аероплан Boeing 737 е попаднал в зона на мощна турбулентност при излитането, съобщи пред публицисти представителят на Агенцията по метеорология, климат и геофизика Дани Септиади.

"Според сателитни данни сега на потеглянето в радиус от 15 км е имало огромна облачност, мощен дъжд и гръмотевична стихия ", уточни представителят. По думите му всички самолети в региона би трябвало да са изпитали мощна турбулентност.

Септиади означи също по този начин, че видимостта е била към 2 км и при излитането и при кацането на летището в Джакарта.

Самолетът на индонезийската самолетна компания "Шривиджая еър " изчезна от радарите през вчерашния ден след излитането си от столицата Джакарта.

Машината е летяла за Понтианак на остров Борнео. В самолета е имало 50 пасажери, 6 души екипаж и 6 сътрудници на самолетната компания.

Около четири минути след излитането самолетът паднал в морето.

Индонезийските управляващи през днешния ден откриха местоположението на черните кутии и откриха фрагменти от човешки тела и парчета на самолета, заяви Ройтерс.

Търсенето ще продължи и през нощта, само че напъните ще се лимитират със сонарно търсене от кораби, уточни представител на избавителните екипи.

Все още няма данни какви са аргументите за авиокатастрофата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР