разби на прух и прах определението за група В в

...
разби на прух и прах определението за група В в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Порто, Клоп с интересен състав

разруши на прух и прахуляк определението за група " В " в , че това ще е " групата на гибелта ". Мърсисайдци освен си подсигуряваха продължаването напред след първите 4 мача, само че паралелно с това и лидерската позиция.
Мърсисайдци обаче надали ще отпускат газта. За тях следва домакинство на митичния " Анфийлд ", който обожава европейските вечери, а Юрген Клоп няма да желае да разочарова почитателите. Ливърпул посреща Порто от 22:00 часа българско време и ще можете да следите мача .
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Ливърпул: Алисон, Цимикас, Конате, Матип, Неко Уилямс, Тиаго, Мортън, Окслейд-Чембърлейн, Салах, Мане, Минамино
Порто: Диого Коща, Зайду Сануси, Пепе, Мбебе, Жоао Марио, Урибе, Серджо Оливейра, Отавио, Диас, Тареми, Еванилсон

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Футболистите на Юрген Клоп показват игра на цялостни обороти през цялото време и досега са откривали резултата във всеки един от мачовете си в групата. Очакванията са да рутира своя състав поради сигурното първо място, с което да избегне и травми.
Той е задоволително убеден, защото се е изправял 5 пъти против Порто като треньор на Ливърпул и има 4 победи и 1 тъждество, а головата разлика е 16-2. " Драконите " обаче имат упоритости за излизане от тежката група, които се ускориха с второто им място все още.
Те ще опитат да се възползват от това, че Ливърпул не се нуждае от победа непременно, а петият кръг от груповата фаза нормално им носи триумф - те имат единствено едно проваляне от последните 9 мача от този кръг в групите (4 равенства и 4 победи в останалите).
Техните визити в Англия обаче не приключват по никакъв начин добре. Порто е изгубил цели 13 от 17-те си мача на Острова през този век, като има и едвам 1 победа (+ 3 равенства). Очакват се и доста голове, защото са падали над 2,5 в 13 от последните 15 мача на Ливърпул, както и в 10 от последните 12 на Порто.
Преди мача Ливърпул е водач с 12 точки, следван от Порто с 5, Атлетико (Мадрид) с 4, както и Милан с едвам 1 пункт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР