Разберете с какво Хари и Меган Маркъл са ядосали Елизабет

...
Разберете с какво Хари и Меган Маркъл са ядосали Елизабет
Коментари Харесай

Разкриха какво е разгневило Елизабет II, за да се разсърди на Хари и Меган Маркъл?

Разберете с какво Хари и Меган Маркъл са ядосали Елизабет II, с цел да им се разсърди!

Последната капка, която преля чашата сред починалата кралица Елизабет II с принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, е решението на кралската двойка да назова щерка си Лилибет.

" Последната капка, която преля чашата сред починалата кралица Елизабет II с принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, е решението на кралската двойка да назова щерка си Лилибет, нейния детски прякор, без нейната благословия ", разкри член на личния състав на починалата кралица, заяви New York Post.

Ако се има вяра на най-новата биография на Робърт Хардман, озаглавена " Чарлз Трети: Нов крал, нов двор. Вътрешната история ", починалата кралица Елизабет е била вбесена, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс обществено са оповестили, че тя им е дала позволение да нарекат щерка си Лилибет през 2021 година

 

 

" Това е прозвището на починалата кралица от младежките ѝ години, както най-често я наричаше починалият ѝ брачен партньор принц Филип " , добави Хардман. Един от чиновниците в двореца съобщи, че в никакъв случай не я е виждал толкоз ядосана, както когато Хари и Меган обществено обявиха, че в никакъв случай не биха употребявали персоналния прякор на монарха, в случай че тя не ги беше подкрепила.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР