Районният съд в Разлог успя от осмия път да разпита

...
Районният съд в Разлог успя от осмия път да разпита
Коментари Харесай

Емануела на разпит в съда

Районният съд в Разлог съумя от осмия път да разпита фолкдивата Емануела по делото, което тя заведе против фена, който я преследва и тормози, Александър Воуг.

За следващ път обвиненият не се яви в съда и макар, че повече от година е разгласен за общонационално търсене, продължава да е в неопределеност. Отдавна и телефонните му номера, от които е писал любовните излияния на певицата, както и Facebook профилите му, са закрити.

Съдебното съвещание стартира в 9:00 сутринта през вчерашния ден с разпит на Емануела и нейния водач. Тя постоянно е споделяла с него терзанията, които изпитва вследствие на издевателството от по този начин наречения Алекс. Пайнерката обширно отговори на всички въпроси, които й задаваха съдиите. Шофьорът й удостовери и за заканите за физическа кавга, които Воуг е отправял, откакто тя го е отхвърлила.

Всичко почнало преди години, когато фанатикът почнал да преследва певицата из цяла България, даже и зад граница, пръскайки пари за самолетни билети. Стигнал даже до Лондон. Досаждал с дълги словоизлияния, любовни излияния и закани. По-късно виртуалното безчинство прераства в гонене по заведения, паркинги, хотели, гонки с коли и така нататък

Заради фиксацията на въпросното лице Емануела смени жилището си, тъй като почнал да я причаква и там. Търпението на звездата свършва след присъединяване в Банско, където Алекс упорито желал да се срещнат уединено. Наложило се гардовете на заведението, както и тези на певицата, да се намесят и да я спасят. Преди да полудее по Емануела, Воуг бил влюбен в Мадона, от чиито концерти неведнъж е бил изхвърлян, писа „ Телеграф “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР