Районният съд в Пловдив ще заседава по искането й за

...
Районният съд в Пловдив ще заседава по искането й за
Коментари Харесай

Емили Тротинетката прави нов опит да излезе на свобода

Районният съд в Пловдив ще заседава по настояването й за по-лека мярка в четвъртък
Познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов ще се опита да излезе от ареста преди датата, на която изтичат 2 месеца от задържането му - 5 юни. Делото, с което той апелира мярката си за неотклонение, е планувано за четвъртък. Искането е стимулирано със здравословното положение на Тротинетката - психическо и физическо.

Даниел Йорданов дружно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца бяха задържати на 5 април, откакто 2 дни по-рано снимаха клип в пловдивски мол, в който държат вързано на каишка като куче момче и му подмятат разнообразни предмети.  След това бяха оставени в ареста с решения на Районния и Окръжния съд в Пловдив. Тримата са упрекнати в безчинство на обществено място.

На делото пред втората инстанция Емили Тротинетката плачеше и изясни на съда, че е направила два опита за самоубийство. Опитала се да се обеси с чаршаф и да си пререже вените. Запознати с изискванията в ареста обаче считат, че това е малко евентуално.

Преди седмица адвокатката й Анелия Райчева описа пред " 24 часа ", че Емили Тротинетката се зарекла повече да не се снима в клипове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР