Районният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста мъжа

...
Районният съд в Пловдив остави за постоянно в ареста мъжа
Коментари Харесай

Постоянен арест за трафикантите, превозвали мигранти с линейка

Районният съд в Пловдив остави за непрекъснато в ареста мъжа и дамата, които бяха арестувани за трафик на край село Труд. Това заяви Българска национална телевизия. Съдебното съвещание се организира при закрити врата.

Съдът уточни, че по време на трафика Маргарита Маринова е била облечена с медицински облекла, с цел да наподобява правдоподобно като част от лекарския екип на колата за спешна помощ.

Бежанците от Афганистан, измежду които три малолетни момчета, са влезнали от Турция и са били натоварени в колата за спешна помощ край Стара Загора след гонка с полицията по автомагистрала " Тракия ". Трафикантите изоставили колата за спешна помощ пред полицейското ръководство в пловдивското село Труд.

При последвалата полицейска обаче акция те били хванати. Обвиняемите са престъпно проявени. Мъжът е осъждан 4 пъти. Ако бъдат приети за отговорни, те могат да получат присъди от 1 до 5 години и санкции до 20 000 лв..

Заместник районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев съобщи, че държавното обвиняване е потвърдило обосновано догатката за присъединяване на подсъдимите в незаконната активност. Той добави, че е взета кръвна проба на водача на колата за спешна помощ, откакто той споделил пред служителите на реда, че е използвал метамфетамин. Илиев добави, че е назначена химическа експертиза.
 Линейката с 23 мигранти била на сдружение, нямащо нищо общо с медицински услуги
Линейката с 23 мигранти била на сдружение, нямащо нищо общо с медицински услуги

Проверява се за какво не е дерегистрирана като автомобил със специфичен режим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР