Районният съд в Монтана осъди на пробация от 6 месеца

...
Районният съд в Монтана осъди на пробация от 6 месеца
Коментари Харесай

Бракониер от Монтана, ранил инспектор при проверка, е осъден на пробация

Районният съд в Монтана осъди на пробация от 6 месеца И.Б.Р. /44 г./ от регионалния град, който нанесъл телесна щета на контрольор от Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури /ИАРА/ и осуетил инспекция, оповестиха от правосъдната палата в Монтана.

В 1,30 часа на 13 юни 2018 година основен контрольор от ИАРА Р.Й.В. спрял за инспекция на основен път Е-79 автомобил Subaru Legacy, каран от И.Б.Р. с пасажер в колата П.С. Инспекторът изискал да ревизира какво има в багажника на колата, само че до момента в който го отварял, водачът потеглил внезапно, повлякъл го с колата и инспекторът получил телесна щета - охлузвания и натъртвания. Полицаи и инспектори от ИАРА почнали гонене на беглеца по черни пътища към язовир " Огоста " и след минути го задържали в земеделска равнища. В багажника на колата били открити лодка и хрилни мрежи за бракониерски улов на риба.

Пред съда И.Б.Р. се признал за отговорен и подписал съглашение с прокуратурата за присъда под минимума. Така ще би трябвало шест месеца да се среща с пробационен чиновник два пъти седмично.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР