Районният съд в Монтана осъди на 8 месеца пробация местен

...
Районният съд в Монтана осъди на 8 месеца пробация местен
Коментари Харесай

След предупреждение към полицията: Мъж счупи кештерминал с чук в Монтана

Районният съд в Монтана осъди на 8 месеца пробация локален гражданин, счупил с чук кештерминал за разплащане , намиращ се в магазин в центъра на Монтана, оповестиха от Съдебната палата в града.

На 28 март 2023 година 40-годишен мъж влезнал в магазина и предизвестил продавачката и посетителите , че ще счупи с чук устройството за разплащане. След това се обадил в полицията и също предизвестил, че ще счупи кештерминала и нанесъл с чука няколко удара по екрана на терминала.

Пристигналите на мястото служители на реда го задържали , който почнал да буйства и се наложило да му слагат белезници. По случая било стартирано следствие , в хода на което той декларирал, че го е счупил, тъй като изгубил огромна сума пари.

Пред съда той се признал за отговорен и декларирал: „ Исках да направя нещо и да ме заловен, с цел да схванат всички по какъв начин съм бил излъган и да предпазя други като мен! “.

От Съдебната палата в Монтана оповестиха, че делата за разваляне на непознато имущество в последните години не са малко, само че тъкмо такова, при което причинителят желае единствено да направи усещане, е първото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР