Районният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение "задържане под

...
Районният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение "задържане под
Коментари Харесай

Оставиха в ареста бандит, пребил мъж и заплашил с убийство приятелката му в Кюстендилско

Районният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение "задържане под стража " за 37-годишния кюстендилец Красимир К. Той е притеглен като обвинен, за това че на 4 януари, в село Слокощица, община Кюстендил, е нахлул през нощта в непознат дом с маска за глава, въоръжен с нож и тесла, наранил е притежателя и е отправил и закана за ликвидиране към приятелката му, оповестиха от съда в Кюстендил.
Срещу Красимир К. прокуратурата е повдигнала обвинявания за осъществяване на три закононарушения - за причиняване на междинна телесна щета, за закана за ликвидиране и за влизане в непознато жилище.
Според съда само оказаната опозиция от страна на потърпевшия е лишила нападателя от опцията да нанесе по-сериозни провали за живота и здравето на потърпевшите. Двамата са с порезни пострадвания по телата, прецизираха от държавното обвиняване.
Определението, с което във връзка с Красимир К. е взета най-тежката мярка за неотклонение предстои на обжалване с частна тъжба и частен митинг в тридневен период пред Окръжния съд в Кюстендил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР