Районният съд в Кюстендил остави без уважение искането на обвиняемия

...
Районният съд в Кюстендил остави без уважение искането на обвиняемия
Коментари Харесай

Съдът в Кюстендил остави в ареста мъж, обвинен за телефонни измами

Районният съд в Кюстендил остави без почитание настояването на обвинения Теодор К. за изменение на взетата му мярка за неотклонение "задържане под стража " в по-лека. Той е упрекнат по досъдебно произвеждане за присъединяване в телефонни измами, от които са пострадали жена от Пирдоп и двама души - жена и мъж от Кюстендил, общо в размер на 13 650 лева, оповестиха от Районния съд.

Теодор К. /31 години, от гр. Банкя/ е с най-тежката мярка за неотклонение, от 19 октомври м.г.

Съдът е счел, че има действителна заплаха подсъдимият да извърши друго закононарушение или да се укрие, заради което той би трябвало да бъде оставен в ареста. Определението на Районния съд предстои на обжалване пред Окръжния съд в Кюстендил, в седемдневен период.

Коронавирусът към този момент е част от телефонните измами

Теодор К. е взел участие в телефонни измами, в съучастничество с Л. Г. и неустановено по делото лице, показало се за длъжностно лице - полицейски чиновник. Той заблудил трима души, че се организира полицейска акция по залавяне на телефонни измамници и за попречване на плануваните от тях похищения върху имуществото им и за оказване на подпомагане за залавянето им, би трябвало да предадат наличните си пари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР