Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение Задържане

...
Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение Задържане
Коментари Харесай

21-годишен открадна пари и храна от възрастна жена в Казанлък

Районният съд в Казанлък взе най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 21-годишния И. И., упрекнат в кражба на пари и хранителни артикули от 75-годишна жена. Това оповестяват от пресцентъра на Окръжния съд в Стара Загора.

Престъплението е осъществено на 12 май в Казанлък, а причинителят е използвал мощ. Районният съд е приел, че от всички събрани в хода на следствието доказателства може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е направил действието, в което е упрекнат. Според правосъдния състав съществува действителна заплаха младият мъж да извърши и друго закононарушение. Той е осъждан и е направил действието в изпитателен период, избран с предишна присъда.  

Определението на съда предстои на обжалване или протестиране пред Окръжния съд в Стара Загора в тридневен период, показват още от пресцентъра на институцията.

Престъплението е осъществено към 11:45 часа на улица в Казанлък, прецизират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора в осведомителния си бюлетин. След приложимост на мощ, мъжът е лишил от дамата чанта, в която е имало портфейл с персонална карта, пари и хранителни артикули. Мъжът е гражданин на Николаево, показват още от дирекцията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР