Районният съд в Казанлък остави в ареста 40-годишния мъж, обвинен

...
Районният съд в Казанлък остави в ареста 40-годишния мъж, обвинен
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, заключил и тормозил майката на децата си в Казанлък

Районният съд в Казанлък остави в ареста 40-годишния мъж, упрекнат в незаконно отнемане от независимост на 32-годишна жена , осъществено в изискванията на домашно принуждение, оповестиха от съда.

Обвиняемият е осъждан. Според съда събраните по делото доказателства разрешават изработката на обосновано съмнение, че той е направил закононарушението, в което е упрекнат.

Съдът е решил, че е налице заплаха той да се укрие, защото е от дейния престъпен контингент, както и да извърши друго закононарушение и че задачите на закона ще бъдат реализирани само, в случай че обвиненият бъдат арестуван.

Определението не е дефинитивно и предстои на обжалване в тридневен период. По-рано по случая се самосезира Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД). Експертите са осъществили незабавна връзка със обществени служащи в Казанлък и са осведомени, че с децата се работи и за тях се поставят всички нужни грижи. 



Припомняме, че той е живеел на брачен начала с потърпевшата жена и имали четири деца . На 5 септември бащата на потърпевшата съобщил на тел.112, че не е виждал щерка си към този момент месец и половина и има подозрения, че мъжът я държал заключена в дома им.

Униформените са открили, че жилището е затворено, но от него се чувало звук. Със съдействието на екип на пожарната отворили вратата и разкрили потърпевшата и едно от децата ѝ.

Жената била с контузии. Приведена е в болнично заведение за оказване на здравна помощ. Установено е, че той е правил и преди принуждение по отношение на жена си. Поради тази причина са му налагани от съда ограничителни мерки по Закона за отбрана от домашно принуждение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР