Районният съд в Горна Оряховица ще решава дали да остави

...
Районният съд в Горна Оряховица ще решава дали да остави
Коментари Харесай

Съдът решава за мъжа, чиито кучета убиха жена в Търновско

Районният съд в Горна Оряховица ще взема решение дали да остави в ареста мъжа, чиито кучета нахапаха до гибел жена в Долна Оряховица. Обвинението желае непрекъснатото му задържане.

Мъжът е упрекнат, че не е полагал задоволително грижи за петте животни, които убиха 39-годишната санитарка. Междувременно прокуратурата във Велико Търново стартира инспекция на длъжностни лица и институции за това какъв надзор са упражнили за метода на развъждане на животните. Кучетата убийци бяха евтаназирани, заяви Нова.

Мирослава Стоянова, свиреп раздрана от глутница кучета в Долна Оряховица, се страхувала от четириногите. Винаги ходела с сопа и минавала по заобиколни улици до къщата си, с цел да избегне срещата с тях.

Това описаха съседи на ул. “Янтра ” в покрайнините на градчето.

В четвъртък сутринта там се разигра злокобна покруса. Жената, която работела като санитарка в общинската болница, се прибирала от нощна промяна към 7 сутринта, когато я нападнали озверелите песове.

Кучетата били отглеждани в прилежащ двор, само че постоянно били пускани свободно на улицата. Не били кастрирани, размножавали се безотговорно, а към тях се събирали и бездомни кучета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР