Районният съд в Горна Оряховица наложи 1000 лева глоба на

...
Районният съд в Горна Оряховица наложи 1000 лева глоба на
Коментари Харесай

1000 лв. глоба за жената, която нападна фелдшерката от Горна Оряховица

Районният съд в Горна Оряховица наложи 1000 лв. санкция на 35-годишната Звезда Илиева, която разруши с мобилния си телефон устата на фелдшерката Наталия Армянова от Спешна помощ. Наказанието е минималното, което планува законът. Обвиняемата съобщи, че е обществено слаба самотна майка и не може да заплати санкцията си.

Нападението стана на нощното дежурство на 21 януари тази година, когато Наталия Армянова оказвала здравна помощ на болното бебе на Илиева. Пред съда обвинената, която е със приключен пети клас, се пази сама и призна за нападението, довело до лека телесна щета на фелдшерката. Звезда Илиева съобщи, че съжалява, само че била предизвикана:

"Да ти кажа почтено, стана непринудено и аз не разбрах тъкмо по какъв начин се получи. И на мен не ми беше доста добре тогава. Съжалявам, естествено, да ", съобщи Звезда, съобщи БНР.

Съдът наложи най-лекото наказване поради тежкото материално състояние на обвинената. След нападението последва лавина от всеобщи оставки в Спешна помощ в Горна Оряховица.

От 1 февруари незабавните медици са с жива защита на нощните смени. 8 от 28-е медици, подали предупреждения за овакантяване, към този момент ги отдръпнаха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР