Районният съд в Дупница, под председателството на съдия Мая Гиздова

...
Районният съд в Дупница, под председателството на съдия Мая Гиздова
Коментари Харесай

Крадец излезе преди 2 месеца от затвора и пак попадна в ареста в Дупница

Районният съд в Дупница, под председателството на арбитър Мая Гиздова взе мярка за неотклонение " задържане под стража на обвинения Данчо Е., на 32 години от Дупница, по досъдебно произвеждане за кражба, в изискванията на рисков рецидив.

Той е притеглен като обвинен за обири, осъществени на 19.01.2020 година, в селата Крайници и Яхиново. За времето от 01, 00 - 02 30 ч. са отнети от гаражно помещение в село Крайници- 1 електрожен, ел. кабели и куфар с интрументи, и от товарен автомобил паркиран в село Яхиново, посредством разтрошаване на ключалка- газова бутилка, алена сигнална лампа, 3 броя колани за покачване и 5 чифта колани за връзване на материали.

Съдът счете, че може да бъде направено обосновано съмнение, че обвиненият Данчо Е. е направил закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване. В случая се касае за осъществено тежко съзнателно закононарушение, за което се планува наказване затвор от 3 до 15 години, защото същото е осъществено при изискванията на рисков рецидив, от лице, което е осъждано неведнъж с влезнали в действие присъди за идентични закононарушения и от лице, което преди два месеца е изтърпяло последното си наказване " отнемане от независимост " и е освободено от пандиза в Бобов дол.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР