Районният прокурор на Санта Фе назначи двама ветерани за специални

...
Районният прокурор на Санта Фе назначи двама ветерани за специални
Коментари Харесай

Назначиха двама ветерани за специални прокурори по делото за убийство срещу Алек Болдуин

Районният прокурор на Санта Фе назначи двама ветерани за специфични прокурори по делото за ликвидиране на снимачната площадка на кино лентата " Rust " ( " Ръжда " ) против Алек Болдуин и отговорничката по оръжейния атрибут, оповестяват задокеанските медии.

Назначението на Кари Морисей и Джейсън Люис ще разреши на районния прокурор Мери Кармак-Олтуайс да се концентрира върху по-широките потребности на социална сигурност, се показва в изказване на говорителката ѝ Хедър Бруър.

Специалният прокурор Андреа Рийб се отдръпна по-рано след разкрития на неточности в процедурата при внасянето на обвинителния акт против Болдуин и след възраженията за спор на ползи поради ролята ѝ като щатски законодател.

Мери Кармак-Олтуайс възнамеряваше да назначи нов специфичен прокурор и да взе участие дружно с него в делото. В понеделник обаче арбитър Мери Марлоу Сомър реши, че районната прокурорка или би трябвало да води сама обвиняването, или да назначи различен прокурор, който да поеме тези функционалности.

Алек Болдуин и Хана Гутиерес-Рийд се оповестиха за почтени по обвиняванията в непредумишлено ликвидиране на операторката на продукцията Халина Хъчинс при съдбовния изстрел на снимачната площадка в ранчо в покрайнините на Санта Фе, щата Ню Мексико, през октомври 2021 година, напомня Българска телеграфна агенция. Обвиненията против тях плануват оптимално наказване от 18 месеца затвор и санкция.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР