Районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев присъства на откриването на

...
Районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев присъства на откриването на
Коментари Харесай

Прокурор би първи звънец в Труд

Районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев участва на откриването на новата образователна година в ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий “ в с. Труд.

През 2022/2023 г.  учебното заведение ще се включи в Образователната стратегия на Висшия правосъден съвет – „ Съдебната власт – осведомен избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури “, по която прокурори от Районна прокуратура – Пловдив ще изнесат поредност от лекции по право на възпитаници от 4 до 7 клас.

„ Вече се познаваме, тъй като напролет ние идвахме при вас и организирахме открит урок за правосъдната власт, за правата и отговорностите на гражданите  и за специалността на прокурора. Тогава разбрах какъв брой сте любознателни и ученолюбиви, за което би трябвало да благодарите на вашите учители. Бъдете здрави, целеустремени и работливи в преодоляването на новите познания. И не спирайте да мечтаете “, обърна се към учениците Чавдар Грошев.

Той пожела сполучлива нова образователна година на шефа на ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий “ – Тоня Коева и на всички преподаватели и възпитатели. В Образователната стратегия на Висш съдебен съвет през 2022/2023 година ще се включат и още няколко учебни заведения в гр. Пловдив и региона.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР