Районният прокурор на Бургас Мария Маркова и ст. комисар Калоян

...
Районният прокурор на Бургас Мария Маркова и ст. комисар Калоян
Коментари Харесай

Украинците, обрали апартамент в Бургас, са разбивали домове и в други градове

Районният прокурор на Бургас Мария Маркова и ст. комисар Калоян Калоянов на брифинг в Апелативната прокуратура. Снимка: 24 часа. 135 инструмента за разтрошаване открити при  претърсването на три адреса, свързани с обирджиите, оповестиха те, представени от . Следвайте " Гласове " в
Изключително обиграни се оказали украинските крадци, тарашили жилища в Бургас. Тандемът работил с огромна нелегалност - с прилагане на ръкавици, оставяне на автомобила надалеч от мястото, а кражбите са осъществявани денем в жилища, където няма притежатели.

Претърсени са три адреса, в които са открити  множество принадлежности за отключване и разтрошаване на порти – шперцове, отвертки, пили, къртачи –  общо 135 броя.
Открита е валута от разнообразни типове – 118 хиляди $, 40 хиляди евро, 20 хиляди лв. и други парични единици, чийто генезис и сега се открива. Това стана ясно на брифинг на шефа на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и административния началник на Районна прокуратура Мария Маркова.
Част от сумите и предметите, отнети от жилищата, се съхраняват в двете квартири, както и на трето място, ползваноц също от украинка. Много бързо се изразходвали откраднатите суми, да вземем за пример след кражбата незабавно закупуват 2 Айфона за 5 хиляди лева, разясни старши комисар Калоян Калоянов.

От 3 до 15 години отнемане от независимост и лишаване на имущество грозят двамата украинци, прониквали и обирали жилища в Бургас. Единият е на 37, а другият е на 45 години. Деянието е разкрито в границите на една седмица, сподели прокурор Маркова и благодари за отличната работа на чиновниците от обособените браншове в ОДМВР-Бургас.
Старши комисар Калоянов разкри, че единият от крадците е тук със фамилията си от юли месец и живее чартърен със брачната половинка и детето си в Бургас. Вторият е тук от юли също, само че е без статут е и живее чартърен в Несебър. Двамата са направили кражбата на сумата от над 100 хиляди лева, която е разкрита все още.
" Установени са два автомобила с украинска регистрация, с които са се придвижвали. Единият има няколко излизания от страната в посока Румъния. Предвид престъпното си минало в Украйна, за което получихме информация и се откри, че са осъждани за доста закононарушения, измежду които обири в огромни размери, двамата демонстрираха доста огромна нелегалност за осъществяване на кражбите. Установено е придвижването на колите и в други области в страната ", сподели още Калоян Калоянов.
 
 
21 Ное 202287721 Ное 202267221 Ное 202210721 Ное 2022227521 Ное 20228621 Ное 20221360КоментариЕстет21 Ное 2022 13:51ч.
Очакваше, че България ще бъде наводнена от украински проститутки и бандити.....:((
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала21 Ное 2022 13:52ч.
Свободно придвижване на артикули, капитали, хора и престъпност - Европейски Съюз
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022193119 Ное 202252218 Ное 2022165424 Sep 20222838
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР