Районната структура на БСП-Перник излезе със свое становище, в което

...
Районната структура на БСП-Перник излезе със свое становище, в което
Коментари Харесай

БСП-Перник скочи на Нинова, искат да бъде изключена от партията

Районната конструкция на БСП-Перник излезе със свое мнение, в което остро подлага на критика квалифицираното по-рано през днешния ден решение за премахване на Кирил Добрев от " столетницата " и настоя водачът Корнелия Нинова да бъде изключена от партията. . 

" Днес и на следващия ден на Националния съвет на Българска социалистическа партия още веднъж за гласоподаване е препоръчано следващото неуместно решение, което граничи със разпра . Това се предлага няколко седмици преди съвещанието на Конгреса на партията и ни препраща към времена, в които неуместните за управлението мощни фигури, наричани „ врагът с партиен билет “ са били отстранявани по високомерен и жесток метод. Освен това, вместо да се свика съвещание за установяване на заместващ ръководител получаваме това ", споделят пернишките социалисти.

От районната конструкция показват още, че Корнелия Нинова за следващ път демонстрира, че единственото, което желае е да ръководи Българска социалистическа партия на правилото „ разделяй и владей “:

" Вместо да излезе и да се извини за трите тежки загуби и недалновидната си политика през последните месеци, тя се окичи с вицепремиерския пост като финален късмет за кариерата си и не помни за краха. През тази тежка за Българска социалистическа партия година станахме очевидци на три загуби, внезапен спад в доверието към левицата, опити за неуспех на претендент – президентската ни двойка, невиждано държание от страна на ръководителя на Българска социалистическа партия сред двата тура на президентските избори, разделяне на база свои хора и „ вътрешна съпротива “. Всичко това води до упадъка на доверието в Българска социалистическа партия и превръщането й в четвърторазрядна партия и патерица на бъдещи ръководства ", декларират още от БСП-Перник.

Във връзка с горепосоченoто, Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия – Перник настояваме за изключването на Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия. Предлагаме решението за изключването да бъде подложено на гласоподаване от Народно събрание на Българска социалистическа партия.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР