Районната прокуратура във Видин предаде на съд 37-годишния К.Н., който

...
Коментари Харесай

Изправят на съд мъж от Видин, заплашвал жена си и децата си, че ще ги убие и запали

Районната прокуратура във Видин съобщи на съд 37-годишния К.Н. , който е обвинен  в закана с ликвидиране в изискванията на домашно принуждение, предшествано от редовно практикуване на психическо принуждение .

К.Н. живеел повече от 12 години на фамилни начала с П.К. и нейната щерка. След раждането на общото им дете мъжът почнал да з лоупотребява с алкохол . В нетрезво положение я обиждал, отправял закани , упражнявал физическо принуждение.

С времето свадите сред двамата станали ежедневни. К.Н. проявявал експанзия , непрекъснато направлявал дамата, в това число нейните излизания отвън дома, метода й на обличане.

През месец март 2022 година П.К. дружно с децата се изнесла от вкъщи на обвинения. Въпреки това К.Н. всеки ден ѝ се обаждал по телефона, идвал пред входа на блока , където тя живеела, викал, вдигал кавги. Молел дамата да се върне, а при отводите ѝ заплашвал нея и децата с ликвидиране и палеж.

Синът им бил очевидец на ставащото сред родителите му, изпитвал боязън да се среща с татко си . В случаите, когато бил вземан от него, бягал от вкъщи му и се прибирал при майка си.

П.К. няколкократно алармирала полицията за оказвания по отношение на нея и децата ѝ душевен тормоз . Впоследствие подала молба в съда за издаване на ограничаваща заповед против К.Н. След следващ случай на отправени закани за кавга потърпевшата алармирала органите на реда.

Проведено е следствие под надзора на Районната прокуратура във Видин и причинителят е предаден на съд . Предстои делото да продължи в съда.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР