Районната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа

...
Районната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Двама пребиха млад мъж в дома му, докато приспива 3-годишното си дете

Районната прокуратура във Варна задържа за период до 72 часа двама, предизвикали междинни телесни повреди на мъж. Това са 38-годишният Станимир Б. и съучастникът му 26-годишния Румен Д.
Двамата са привлечени като обвинени за "причиняване на междинни телесни повреди на млад мъж, което е обусловило разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота ", показаха от Апелативната прокуратура във Варна.
На 20 октомври тази година в село Шкорпиловци в съучастничество като съизвършители двамата обвинени влезнали в дома на потърпевшия Ю.С., който приготвял за сън тригодишното си дете и го пребили от пердах. За да не гледа свирепия пердах, нападателите хвърлили върху детето одеяло. Станимир и Румен пребили Ю., с цел да му отмъстят, че е блъснал автомобила на единия.
Пострадалият Ю.С. е в болничното заведение със строшен череп и масиран хематом, който е засегнал центъра на говора му. Има заплаха за живота му.
Двамата обвинени са осъждани като членове на ОПГ за разпространяване на опиати.
Днес районната прокуратура във Варна внася искане в съда за взимане мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Станимир Б. и Румен Д.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР