Районната прокуратура във Варна внесе във Варненския районен съд обвинителен

...
Районната прокуратура във Варна внесе във Варненския районен съд обвинителен
Коментари Харесай

Варненец спретна истински екшън на пътя, за който ще отговаря пред съда

Районната прокуратура във Варна внесе във Варненския областен съд обвинителен акт по бързо произвеждане против 42-годишния Галин Я., който се заканил с ликвидиране на двама варненци, което би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му. Предаденият на съд ще дава отговор за закононарушение по член 144, алинея 3, предл. 1, по отношение на алинея 1 от Наказателния кодекс. На 15 май 2017 година Нено Ст. пътувал с автомобила си дружно със своя наследник. На кръстовището на бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Вяра “ във Варна той се преустроил в лявото пътно платно с желание да направи ляв завой. При зелен сигнал на светофара потеглил напряко, с което направил нарушаване на разпоредбите на Закона за придвижване по пътищата.

В дясната лента пътувал подсъдимият Галин Я. дружно със брачната половинка и децата си. За да избегне пътен случай, той натиснал внезапно спирачка. След това решил да настигне колата на Нено Ст., която го засякла, като давал знак със тон и фарове на нарушителя да спре. След това подсъдимият препречил пътя на очевидеца, който слязъл от колата си и се извинил. После потеглил още веднъж, когато чул виковете на Галин Я., че ще гръмне и него, и сина му. Нено Ст. видял, че мъжът държи в ръцете си револвер, и подал сигнал на незабавния телефон 112.

Дошлият полицейски екип открил, че подсъдимият Галин Я. държи в автомобила си пневматичен револвер с пълнител с 22 сачми, две дървени бухалки, железен бокс и два сгъваеми ножа.

Ако бъде приет за отговорен от Варненския областен съд, Галин Я., който е осъждан неведнъж, в това число и за безчинство, може да получи наказване отнемане от независимост до 6 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР