Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 50-годишният клошар

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 50-годишният клошар
Коментари Харесай

Пиян клошар кла старица в Стара Загора, упражнявал е системен тормоз. Полицията е на крак

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен 50-годишният клошар Красимир Атанасов за това, че на 17.02.2023 година в Стара Загора е предизвикал телесна щета на М.А., на 74 година, изразяваща се в счупвания, прободно-порезни рани, голям брой кръвонасядания, предизвикали краткотрайно разстройство на здравето, написа Lupa.bg. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.
Обвиняемият Красимир, брачната половинка му и майка й – потърпевшата М. А., на 74 година, живеели в изоставена сграда в Стара Загора. К.А. редовно употребявал алкохол и упражнявал принуждение над двете дами.
На 11-12.02.2023 година брачната половинка му напуснала жилището от боязън и там останала единствено майка й. На 16/17.02.2023 година К.А. нанесъл побой над М.А. Пострадалата е открита в безпомощно положение. По случая са налице данни за редовно практикуване на принуждение, само че липсват тъжби до полицията или прокуратурата.
Красимир Атанасов е осъждан три пъти за закононарушения срещу личността. Последно му е било наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от девет години и осем месеца, което е изтърпял през юли 2020 година Престъплението по актуалното произвеждане разкрива извънредно висока степен на социална заплаха, поради правосъдното минало на обвинения и множеството нанесени телесни увреждания на потърпевшата. Към сегашния миг тя към момента не може да бъде разпитана, защото се намира в интензивно поделение на болница.
Пияндурникът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. По искане на Районна прокуратура – Стара Загора по отношение на него съдът е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР