Районната прокуратура в Пловдив обвини и задържа 32-годишен мъж за

...
Районната прокуратура в Пловдив обвини и задържа 32-годишен мъж за
Коментари Харесай

18-годишна предлагала сексуални услуги в стриптийз бар в Пловдив

Районната прокуратура в Пловдив упрекна и задържа 32-годишен мъж за трафик на хора. Той е употребявал за развратни дейности две дами - едната на 18 години, която е ученичка в 12 клас, а другата е 28-годишна жена, оповестиха от обвиняването.

На 19 март, в ранните часове, в стриптийз клуб в центъра на града е била извършена профилирана полицейска интервенция по стартирано следствие.

На място е бил открит и арестуван А.К., който стопанисвал заведението, както и още няколко лица, включително и танцьорки. Последните, откакто са били разпитани, са освободени.  

Установено е, че А.К. предложил на две дами да правят полови услуги против възнаграждение в заведението. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Действията били осъществявани в особено пригодени за задачата пространства - кабинки в заведението.

При спецоперацията в заведението се е намирала 18-годишната жена.   

Извършени са голям брой дейности по следствието – разпити на очевидци, с което е документирана активността му, осъществени са претърсвания и изземвания в гр. Пловдив и гр. София, конфискувана е огромна сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Действията по следствието не престават.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР