Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала две обвинения към нападателя

...
Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала две обвинения към нападателя
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна две обвинения на Камбуров

Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала две обвинявания към нападателя на " Берое " Мартин Камбуров.

Именитият голмайстор бе задържан от органите на ред през вчерашния ден поради хулиганска демонстрация. Според полицията Мартин Камбуров се държал надменно със чиновници на общинския паяк, който хванал със скоби автомобила му и се готвел да го вдигне. Нападателят замервал с банкноти хората от " Паркиране и репатриране ".
Излязоха детайлности за абсурда с Камбуров (ВИДЕО) Футболистът бе задържан в Пловдив през вчерашния ден

Днес, 27 май 2019 година, Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен по бързо произвеждане М.К., на 38 година, за това, че на 26.05.2019 година, в гр. Пловдив, незаконно е унищожил непознати движими движимости – три броя „ скоби “ от система за репатриране, благосъстоятелност на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “-гр. Пловдив – закононарушение по член 216 алинея 1 от Наказателния кодекс.

и за това, че на същата дата, в гр. Пловдив, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и очевидно пренебрежение към обществото – закононарушение по член 325 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Според събраните досега доказателства, на 26.05.2019 година, в гр. Пловдив, на ул. „ Полк. Сава Муткуров “, лек автомобил, марка „ Фолксвагаген “, бил спрян след подложен знак за възбрана за престой и паркиране и спомагателен индикативен знак за репатриране с „ Паяк “. Покрай него минал специфичен автомобил от Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “ с трима чиновници - лидер, текелажник /прекачвач/ и полицейски чиновник от „ Общинска полиция “.Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „ Фолксваген “, били сложени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този миг дошъл обвиненият М.К. Автомобилът бил благосъстоятелност на негова позната. Когато видял тримата чиновници, обвиненият почнал да ги наскърбява и ругае във връзка дейностите им. Той хвърлил по позорен метод на земята пред тях 30 лв. – една банкнота от 20 лв. и една банкнота от 10 лв., с цел да заплати таксата за погрешно паркиране. Полицейският чиновник му изискал документ за идентичност, само че М.К. отказал да го даде. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три броя „ скоби “. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „ Общинска полиция “ и на Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. Установено е, че „ скобите “ са били развалени по време на придвижването и не могат да се употребяват наново. М.К. е бил арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Днес, 27 май 2019 година, с разпореждане на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „ Гаранция “ в размер на 1000 лв..

Бързото произвеждане ще завърши в законния период.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР