Районната прокуратура в Перник внесе обвинителен акт в съда срещу

...
Районната прокуратура в Перник внесе обвинителен акт в съда срещу
Коментари Харесай

Съдят мъж, заплашил да взриви парламента и да избие много хора

Районната прокуратура в Перник внесе обвинителен акт в съда против Симеон Т. от село Драгичево, заплашил с бомба Народното събрание, написа Канал 3. На 7 март тази година обвиненият бил в дома си, когато към 12:00 часа се обадил на тел. 112 и декларирал, че заложил бомба в Народното събрание и щял да я взриви, като избие доста други хора, в случай че не бъде заключено лицето И.А., оповестиха от държавното обвиняване.

Запитан от оператора, който приел повикването му, за местонахождението му, мъжът дал отговор, че е от Перник. Предприети са оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на мъжа. 

Криминалистите бързо стигнали до Симеон Т., който незабавно признал, че нищо от това, което бил съобщил по телефон 112, не дава отговор на истината. Мъжът обяснил, че по този метод желал да накара органите на Министерство на вътрешните работи по-бързо да заловят лице на име И.А. Според обвинения, въпросният мъж бил отговорен на негово име да бъдат регистрирани няколко търговски компании.  Предстои Симеон Т., който е осъждан, да застане на подсъдимата пейка поради погрешния сигнал. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи до 2 години затвор.  
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР