Районната прокуратура в Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районната прокуратура в Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Прокуратурата внесе обвинение срещу майка и партньора ѝ за разврат спрямо малолетно момиче

Районната прокуратура в Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Г. В. на 54 години и Д. Д. на 43 години, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Обвиняемата Д. Д. сама е отглеждала щерка си, родена през 2007 година През 2016 година в интернет-сайт тя се срещнала с Г. В., а по-късно двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома ѝ, който тя обитавала дружно с малолетната си щерка и полагал грижи за тях, в това число и ги водел на почивки на разнообразни места в България - в курорта Боровец, с. Кранево, гр. Банско.

В интервала от м. юни 2016 година до м. юли 2018 година Г. В. направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14 годишна възраст. В съучастничество с майката на потърпевшото момиче – обвинената Д. Д., 54-годишният мъж склонявал детето да следи действителни полови сношения сред лица от друг пол.

От страна на обвинения Г. В. закононарушението е осъществено посредством състояние на взаимозависимост, а от страна на обвинената Д. Д. - посредством състояние на контрол, в качеството ѝ на майка и легален представител на малолетната, обясниха от прокуратурата. Предстои делото да продължи в съда.

Сигналът за случилото се е подаден от самото дете, допълват от Районната прокуратура в Кюстендил.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР