Районната прокуратура в Бургас започна разследване за нерегламентиран внос на

...
Районната прокуратура в Бургас започна разследване за нерегламентиран внос на
Коментари Харесай

Прокурори разследват внос на боклук от Италия през Бургас

Районната прокуратура в Бургас стартира следствие за нерегламентиран импорт на 20 контейнера с италиански боклуци на пристанище, стопанисвано от " БМФ Порт - Бургас " ЕАД. Товарът е превозен с транспортен съд на 5 септември 2019 година, като му е бил избран режим краткотрайно депозиране за период до 90 дни. По документи, стоката е била заявена като пластмасови боклуци и каучук, заяви БНР.Изпращач на контейнерите е италианското сдружение " Дентиче панталеоне " със седалище Авелино, Италия.

Получател на товара е българското комерсиално сдружение " Блацион " ООД, със седалище и адрес на ръководство в гр. София. Негов шеф е Блаже Игнатовски - жител на Република Северна Македония.

Получателят - " Блацион " ООД, е същият, поради който районната прокуратура във Варна образува досъдебно произвеждане за 25 контейнера със съмнителни боклуци от Италия, открити на пристанище " Варна-запад ".

В резултат на осъществени понастоящем дейности по следствието в Бургас е открито противоречие на заявения, с част от в действителност наличния боклук.

Действията по следствието и процесуалните такива не престават.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР