Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвинение за нанасяне на

...
Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвинение за нанасяне на
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на прокурорския син от Перник и за побой в Созопол

Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета против Васил Михайлов от Перник, оповестиха за Българска телеграфна агенция от държавното обвиняване.
Прочетете още
Младежът, 19 година, е разследван за нахлуване против мъж в Созопол от 31 август 2021 година. Според обвинителния акт Михайлов е нанесъл два удара в лицето на потърпевшия, който след това е бил подложен на няколко оперативни корекции на носа. Към момента обвинителният акт не е импортиран в Районен съд - Бургас, само че следва това да се случи скоро, прецизираха от прокуратурата.

В този миг Михайлов се намира в следствения арест в Бобов дол, откакто Софийският областен съд не почете настояването му за по-лека мярка за неотклонение. Младият мъж се намира под стража от лятото на предходната година с няколко обвинявания за безчинство. Първото разпоредително съвещание по делото против него би трябвало да се организира в столицата в края на февруари. Тогава правосъдното разследване, по което са импортирани 12 тома материали, ще стартира с разпит на очевидци.

Васил Михайлов, който е наследник на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, притегли вниманието на обществеността към себе си след случай от средата на юни 2022 година, когато против него се появиха обвинявания за побой над някогашния футболист Румен Андонов. Малко по-късно се оказа, че против агресивното държание на младежа са подавани редица сигнали от жители на Перник, формирани са и голям брой преписки. В началото на ноември, предходната година основният прокурор Иван Гешев изиска и оставка от системата на татко му – Бисер Михайлов. Припомняме, че в края на юни 2022 година по свое предпочитание той се раздели с поста си на заместник-окръжен прокурор на Перник.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР