Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвинение срещу прокурорския син

...
Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвинение срещу прокурорския син
Коментари Харесай

И прокуратурата в Бургас повдигна обвинение срещу прокурорския син

Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвиняване против прокурорския наследник Васил Михайлов от Перник за нанасяне на междинна телесна щета. Това заяви държавното обвиняване.
19-годишният юноша е разследван за нахлуване на мъж в Созопол на 31 август 2021 година Вследствие на нанесените удари в лицето на потърпевшия, той е бил подложен на няколко интервенции на носа.
От прокуратурата прецизират, че към този миг обвинителният акт не е импортиран в съда, само че това следва да се случи скоро.
Припомняме, Софийска районна прокуратура до момента е обвинила Васил Михайлов за 10 закононарушения, по които има 12 тома материали. Прокурорският наследник сега се намира в следствения арест в Бобов дол, защото Софийският областен съд не почете настояването му за по-лека мярка за неотклонение.
Михайлов е под стража от лятото на предходната година, като първото разпоредително съвещание по делото против него би трябвало да се организира в София към края на февруари.
Главният прокурор Иван Гешев даже изиска оставката на бащата на обвинения, пернишкия прокурор Бисер Михайлов, а в края на юни 2022 година по свое предпочитание той се раздели с поста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР