Районна прокуратура задържа за 72 часа собственикът на клуб "Сикретс"

...
Районна прокуратура задържа за 72 часа собственикът на клуб "Сикретс"
Коментари Харесай

Казаха с колко кока са спипали знаковия пловдивски бизнесмен

Районна прокуратура задържа за 72 часа притежателят на клуб "Сикретс " Пламен Кронев, който бе хванат да кара след приложимост на кокаин джипа си "Ленд Ровър ". Срещу него е формирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.343б, алинея 3 от Наказателен кодекс за шофиране след уптреба на опиати, прокуратурата му повдигна и второ обвиняване за владеене, оповестява "Трафик ".

6 грама кокаин са открити при обиска в дома на притежателя на клуб "Сикретс " Пламен Кронев, който нощес бе задържан откакто при инспекция бе открито, че кара след приложимост на опиати. Полевият тест, който му е нваправен в Трето районно е реагирал на кокаин. Последвал е обиск в дома на предприемача и там са открити още дози от скъпия опиат.

Пламен Кронев е съучастник в “Сикретс” дружно с Гроздан Калинов и Пламен Данаилов. Освен чалготеката в хотел “Санкт Петербург”, тримата държат ресторант на 22 етаж и пиано бара “Бели нощи”. Той има присъединяване и в известния ресторант "Каручката " на Слънчев бряг и клуб "Импресио " в столицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР