Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем В.Н., на 31 г.,

...
Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем В.Н., на 31 г.,
Коментари Харесай

Хванаха дилър, издърпал телефон от ръката на мъж

Районна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен В.Н., на 31 година, за това, че на 12 октомври 2018 година в град Стара Загора, лишил непознати движими движимости - мобилен телефон, дружно със сим-карта и връзка с ключове, от владението на другиго, без негово единодушие, с желание да ги присвои, като за това е използвана мощ - закононарушение по чл.198 ал.3 вр. ал.1 от Наказателния кодекс, и за това, че държал без съответно позволение високорискови наркотични субстанции – марихуана – закононарушение по чл.354а ал.3, т.1 от Наказателния кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

До момента е открито, че на 12 октомври 2018 година, в гр. Стара Загора, обвиненият В.Н. лишил от чужд мъж мобилен телефон, като го издърпал посредством мощ от ръката му, след което избягал.

По пътя изхвърлил телефона в двора на цех в града, след което се прибрал в дома си. По късно в жилището е било осъществено претършуване и изземване и е била открита марихуана – 250 грама.

В хода на следствието са били осъществени разпити на очевидци очевидци, оглед на местопроизшествието, претършуване и изземване.

Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва Районна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР