Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем и задържа мъж за

...
Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем и задържа мъж за
Коментари Харесай

Мъж попадна в ареста за принуда и закана за убийство в Старозагорско

Районна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен и задържа мъж за насила и закана за ликвидиране в изискванията на домашно принуждение.

По бързо произвеждане 27-годишният И.А. е упрекнат за това, че на 24 юни в село Тулово е принудил 29-годишната Д.А. да го придружи до дома му обратно на волята ѝ, като е използвал за това мощ и действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение - закононарушение по член 143 алинея 3 т. 1 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

И.А. е притеглен като обвинен и за това, че се заканил с ликвидиране на Д.А.- закононарушение по член 144 алинея 3 т. 1 и т. 3 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

Установено е, че посредством принуждение и закани с ликвидиране мъжът се е опитал да принуди потърпевшата 29-годишна жена да се върне още веднъж да живее при него.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор той е бил арестуван за период до 72 часа след предявяване на обвиняване. На 27 юни съдът е постановил непрекъснат арест по отношение на И.А. Той е бил осъждан и преди.
 Домашно принуждение: Мъж е арестуван за побой и закана с ликвидиране в София
Домашно принуждение: Мъж е арестуван за побой и закана с ликвидиране в София

Пострадала е брачната половинка на задържания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР