Районна прокуратура-Стара Загора привлече към наказателна отговорност 41-годишен мъж. Срещу

...
Районна прокуратура-Стара Загора привлече към наказателна отговорност 41-годишен мъж. Срещу
Коментари Харесай

Предадоха на съд мъж, карал чужд автомобил дрогиран и без книжка


Районна прокуратура-Стара Загора притегли към наказателна отговорност 41-годишен мъж. Срещу С.М. са повдигнати три обвинявания , оповестяват от прокуратурата.

На 07.02.2024 година обвиненият бил открит да кара лек автомобил след приложимост на наркотични субстанции - метамфетамин. Второто обвиняване е обвързвано с това, че лицето не има удостоверение за ръководство на МПС. Третото обвиняване против С.М. е за опозиция при арест.

От държавното обвиняване показват, че към 01:50 часа на 07.02.24 година С.М. не се подчинил на стоп сигнал на полицейски патрул в град Чирпан. Последвало гонене. Нарушителят бил спрян в региона на село Братя Даскалови.

При последвалата инспекция било открито, че С.М. ръководи непознат автомобил. Станало ясно, че той няма шофьорска брошура. Водачът бил тестван за приложимост на алкохол и опиати. Пробата за опиати дала позитивен резултат . Шофьорът оказал и опозиция на чиновниците на Министерство на вътрешните работи при задържането си.

С.М. е арестуван за период до 72 часа. Лицето е престъпно проявено. Предстои Районната прокуратура в Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.
 55-годишен пийнал и дрогиран водач се заби в спряла на светофар кола
55-годишен пийнал и дрогиран водач се заби в спряла на светофар кола

С заплаха за живота е другият шофьор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР